Qfit

Personal training: samen doelen behalen

Jouw doel, onze uitdaging

Een specifiek doel voor ogen? Met een aangepast bewegingsschema en voedingsadvies op maat werken we er samen naartoe. Naast een bewegings- en voedingscoach krijg je ook mentale ondersteuning. Terwijl je doelen dichterbij komen, reken je op elk moment op oprechte en eerlijke aanmoediging. Tot we je streefgewicht of sportdroom bereiken.

Voedingsadvies

Heb je vervelende eetgewoontes? Ben je een emo-eter? Qoya geeft je tips en tricks om er van af te geraken. In samenwerking met een gerenommeerde diëtist bereik je specifieke doelen.

Bewegingsschema

Je hebt het karakter om ook op je eentje te trainen? Qoya stelt een bewegingsschema op om thuis verder te trainen, naast je personal training. Met sneller resultaat uiteraard.

Mentale ondersteuning

Gewoontes veranderen is hard werken. Doelen bereiken vergt inspanning. Bij Qfit doe je het gelukkig niet alleen. Qoya zorgt voor ondersteuning en aanmoediging, zowel wat beweging als voeding betreft.

Aandacht voor je fysieke mogelijkheden

Of je algemeen fitter wil worden of aangepaste sport nodig hebt om medische redenen: je fysieke gezondheid is de basis voor personal training. Een evenwichtige combinatie van cardio en krachttraining zorgt voor een optimaal resultaat. We bouwen samen aan een gezonde levensstijl.

Op het ritme van jouw dag

De ene week vrij op woensdagavond en de volgende op vrijdagnamiddag? Geen probleem. Je krijgt een flexibel trainingsschema dat zich aanpast aan je drukke programma. We brengen je lichaam en geest in balans op het ritme van je dagelijkse leven. Samen op weg naar een nieuwe, gezonde levensstijl.