Qfit

Qfit: kwaliteit in beweging

QOYA PERSONAL TRAINING70322 1

Bewegingscoach met resultaat

Conditie opbouwen, gewicht verliezen of spiermassa ontwikkelen? Met de innovatieve Qfit-methode kies je een high impact intervaltraining zonder zware belasting op je gewrichten. Op maat van jouw lichaam en levensstijl. Met snel en langdurig resultaat.

Maak tijd voor jezelf en voor elkaar

Het leven is druk, ook voor jou. Met een persoonlijke work-out bouw je een moment in voor jezelf. Maak je hoofd leeg terwijl je aan je gezondheid werkt. Of kies voor een training met zijn tweeën. Dat boost je relatie én je welzijn.

Twintig jaar ervaring en passie

Als peuter stond Qoya Oplinus al op de dansvloer. Als leerling was de turnles haar favoriet. Met een opleiding Lichamelijke Opvoeding en tal van cursussen kiest Qoya al bijna twintig jaar voor gezonde beweging. Met oog voor nieuwe trends en beproefde kennis.

Met motivatie en ambitie

Qoya runde vijftien jaar de succesvolle dansschool Q-Dance. Toch kriebelde het om terug te keren naar de personal training. Daarom staat ze er nu opnieuw, om samen met jou sportieve doelen te behalen of je algemene fitheid te verbeteren. Met motivatie en ambitie, vol goede tips en innovatieve oefeningen.

Komende events

Power BBB

Elke woensdag van 20u15 tot 21u.

Trampo workout

Elke maandag van 19u45 tot 20u30.
Elke woensdag van 19u30 tot 20u15.

Pop pilates

Elke maandag van 19u tot 19u45.

Instagram