Qfit

Bootcamps met effect

Fan van een straffe work-out in een plezant jasje? Kies je favoriete sessie uit het Qfit aanbod. Voor beginners en gevorderden. Voor je conditie of krachttraining. Breng je vrienden mee of leer nieuwe vrienden kennen. Want sport is fun.

Een bootcamp op maat? Uiteraard! Met Qfit on the road komen we naar je toe. Ideaal als teambuildingactiviteit of sportieve ontspanning met je vrienden.

POUND

Op zoek naar een groepsworkout die goed is voor je volledig lichaam?  Waarbij je je innerlijke rockqueen of - king de vrije loop kan laten terwijl jij jouw spieren traint?  Zoek niet verder, bij Qfit kan je deze gloednieuwe workout volgen vanaf september!

Trampo work-out

Train al je spieren op opzwepende muziek. Deze leuke intervaltraining combineert cardio en kracht door het constante springen en de intensiteit van de beat. De vering zorgt voor een lage impact op je lichaam.

Zumba work-out

Een work-out die je in vakantiestemming brengt en tegelijk de nodige calorieën verbrandt. Proef van salsa, merengue en reggaeton tijdens deze groepsfitnessles op Latijns-Amerikaanse muziek.

GIRL POWER

Beginnen met sporten of je basisconditie verder aanscherpen? De ideale mix tussen kracht en cardio tijdens een uitdagende groepsles. Met of zonder materiaal, gefocust op de zones die de dames graag strak zien! Sportieve uitdaging en een stevige work-out verzekerd!

POP PILATES

Dit is een TOTAL BODY WORKOUT waarbij we PILATES oefeningen combineren met popmuziek.
Op deze manier wordt ons lichaam strakker, sterker & fitter.
Of je nu al getraind bent, of een beginnende sporter, deze les is voor iedereen toegankelijk. Individuele variatie binnen de oefeningen is mogelijk.  We leggen de aandacht op een goede corestabiliteit om rugproblemen te voorkomen.

Volgende bootcamps

Pop pilates

Elke maandag van 19u tot 19u45.

Trampo workout

Elke maandag van 19u45 tot 20u30.
Elke woensdag van 19u30 tot 20u15.

Power BBB

Elke woensdag van 20u15 tot 21u.