Qfit

Bootcamps met effect

Fan van een straffe work-out in een plezant jasje? Kies je favoriete sessie uit het Qfit aanbod. Voor beginners en gevorderden. Voor je conditie of krachttraining. Breng je vrienden mee of leer nieuwe vrienden kennen. Want sport is fun.

Een bootcamp op maat? Uiteraard! Met Qfit on the road komen we naar je toe. Ideaal als teambuildingactiviteit of sportieve ontspanning met je vrienden.

POUND: NIEUW VANAF SEPTEMBER!

Op zoek naar een groepsworkout die goed is voor je volledig lichaam?  Waarbij je je innerlijke rockqueen of - king de vrije loop kan laten terwijl jij jouw spieren traint?  Zoek niet verder, bij Qfit kan je deze gloednieuwe workout volgen vanaf september!

Small group training

Je fitnest in beperkte groep. Je profiteert dus van het groepsgevoel en de aanmoediging van je sportcollega’s. Tegelijk krijg je persoonlijke begeleiding. Een small group training is geen wedstrijd. We gaan voor kwaliteit boven kwantiteit.

Trampo work-out

Train al je spieren op opzwepende muziek. Deze leuke intervaltraining combineert cardio en kracht door het constante springen en de intensiteit van de beat. De vering zorgt voor een lage impact op je lichaam.

Zumba work-out

Een work-out die je in vakantiestemming brengt en tegelijk de nodige calorieën verbrandt. Proef van salsa, merengue en reggaeton tijdens deze groepsfitnessles op Latijns-Amerikaanse muziek.

POWER DANCE WORKOUT

Leer gevarieerde, eenvoudige choreografieën op uiteenlopende muziek. Van de nieuwste pophits tot golden oldies: kies voor lichaamsbeweging én fun. Vergeet je flesje water niet, want zweten zal je!

GIRL POWER

Beginnen met sporten of je basisconditie verder aanscherpen? De ideale mix tussen kracht en cardio tijdens een uitdagende groepsles. Met of zonder materiaal, gefocust op de zones die de dames graag strak zien! Sportieve uitdaging en een stevige work-out verzekerd!

POP PILATES

Dit is een TOTAL BODY WORKOUT waarbij we PILATES oefeningen combineren met popmuziek.
Op deze manier wordt ons lichaam strakker, sterker & fitter.
Of je nu al getraind bent, of een beginnende sporter, deze les is voor iedereen toegankelijk. Individuele variatie binnen de oefeningen is mogelijk.  We leggen de aandacht op een goede corestabiliteit om rugproblemen te voorkomen.

qfit_uurrooster_NA CORONA zomer 2020

Volgende bootcamps

Girl Power

Elke woensdag om 20u45

Pop pilates

Elke maandag om 18u45
Elke zaterdag om 10u30

Pound

Elke woensdag om 18u45
Elke donderdag om 20u15

Wake up workout

Elke zondag om 9u30

Trampo workout

Elke maandag om 19u45
Elke woensdag om 19u45
Elke zondag om 10u30

Zumba

Elke zaterdag om 9u30